Järva malev otsib omade seast aasta kaitseliitlast

Toimetaja: Järva Teataja, Kuido Saarpuu
Copy
Kaitseliidu Järva maleva aasta tegijate tunnustamine
Kaitseliidu Järva maleva aasta tegijate tunnustamine Foto: Maarit Nõmm

Kaitseliidu Järva malev kuulutas välja maleva aasta kaitseliitlase konkursi.

Konkursile võivad kandidaate esitada kõik siinsed vabatahtlikud riigikaitsjad. Kandidaatide iseloomustus on oodatud hiljemalt 22. spetembriks Järva maleva personalispetsialisti Siiri Paatsi aadressile siiri.paatsi@kaitseliit.ee.

Aasta kaitseliitlase tiitel antakse üle maleva aastapäevapeol. (JT)

Mullusel, Kaitseliidu 105. aastapäevale pühendatud peoõhtul Väätsa rahvamajas selgusid Järvamaa selleaastased tublimad riigikaitsjad. Tunnustati aasta kaitseliitlast, naiskodukaitsjat, kodutütart, noorkotkast ning noortejuhte.

Aasta kaitseliitlaseks kuulutati Roosna-Alliku üksikkompanii Aravete rühma tegevliige Siim Tischler. Ta liitus Kaitseliiduga 2001. aastal, kui astus noorkotkaste ridadesse. 2006. aastast on ta Järva maleva liige.

Aasta naiskodukaitsja tiitli pälvis Merike Sild Paide jaoskonnast, kel tänavu täitus kümme aastat organisatsiooniga liitumisest.

Aasta noorkotkas on Vodja rühma salgapealik Oskar Põldvee. Aasta kodutütreks sai Aravete rühma juht Marili Mänd, kes on kodutütar olnud aastast 2017.

Aasta noortejuhi tiitli teenisid tänavu noorkotkaste Vodja rühma pealiku abi Eve Orlovski ja Koeru kodutütarde kauaaegne eestvedaja Kirsika Ilmjärv.

Tagasi üles