AVAAKTUSE PILDID Järvamaa kutsehariduskeskus võttis vastu rekordarvu õpilasi, teiste seas ka pundi tulevasi jalgpallistaare

Copy

Järvamaa kutsehariduskeskuse avaaktused toimusid esmaspäeval, 2. septembril. Kl 11ks koguneti Säreveres õppekohas peahoone ees ja kaks tundi hiljem Paide õppekoha lipuplatsil. Nagu Järvamaa kutsehariduskeskuse direktor Rein Oselin ütles, siis nende koolis alustas läbi ajaloo kõige rohkem õpilasi.

Küsimusele, milliseks osutus Järvamaa kutsehariduskeskusele tänavune vastuvõtuperiood, vastas kooli õppe- ja arendustöö üksuse juhataja Külli Marrandi-Kallas, et vastuvõtuperiood oli töine ja avaldusi esitati neile väga palju. „Õpilasi võtsime vastu rekordarvu- tuhatkond, neist 244 kutsekeskhariduses. Kokku on meie koolis nüüd õpilasi üle 1500,” täpsustas ta. „Et meie koolis on ka erialasid, mida mujal ei õpetata, siis on ka õpilasi üle Eesti.”

Marrandi-Kallas lisas, et nii mitmelgi kutsekeskhariduse erialal oli tänavu väga tugev konkurents ja sel põhjusel jäi omajagu õpilasi, kokku võis neid direktori sõnul olla sadakond, ka kooli ukse taha. „Kutsekeskharidusest rääkides, siis auto- ja IT erialad on meil alati konkursiga. Mõneti ootamatult olid sel aastal konkursid ka põllumajanduse ja hobuhooldaja erialal. Väga palju õpilasi alustab ka elektri erialal,” loetles ta. „Teistel erialadel oli konkurents tavapärasem.”

Tagasi üles