Türi Rotary klubi annetas suure summa raha

Copy
Foto: Türi vald

Türi Rotary klubi panustas Türi linna avaliku ruumi arendamisse, annetades raha endise koolimaja purskkaevu taastamiseks. 

Klubi president Veiko Viigipuu sõnul on Rotary, mis on maailma suurim heategevusorganisatsioon ja mille üks väike rakuke asub Türil, iga-aastaselt toetanud Türi linna üldisesse avalikku ruumi objektide soetamist ja ehitamist. Üks Rotary liikumise põhimõtetest on tegutseda elamiskõlbliku keskkonna suunas ja Türi Rotary klubi on selle põhimõtte järgi toimetanud juba pea 30 aastat.

„Kui kuulsime Türi vallavalitsuse plaanist taastada endise koolimaja purskkaev ning kujundada ümber seda ümbritsev ala koos pargipinkide, kõnniteede ja lillepeenardega, võtsime koheselt vastu otsuse just seda ettevõtmist toetada," ütles Viigipuu. „Soovisime ka sel aastal linnaruumi ilusamaks tegemisse panustada ning sellist suurt ettevõtmist toetada."

Türi Rotary klubi võttis initsiatiivi kaasata projekti toetamiseks ka kohalikke ettevõtjaid. „Mitmed ettevõtjad võtsid juba ise ühendust ja avaldasid soovi panustada," kinnitas Viigipuu. Türi Rotary klubi eestvedamisel annetasid kohalikud ettevõtjad projekti toetuseks 5300 eurot.

Kõigi annetajate abil laekus projekti toetuseks Türi vallavalitsuse arvele kokku 17 060 eurot, mis aitas kaasa purskkaevu taastamise ja selle ümbritseva ala ümberkujundamistöödes.

Avamispidu toimub 7. septembril kell 21.

Tagasi üles