Magamistoa akna taga piiluja langes lõksu

Copy
Kristina Gudinasel õnnestus üks kolmest kivinugisest kinni püüda kolmandal katsel. Ent talle teadaolevalt on ühes teises majapidamises tüütuid tegelasi püüda üritatud juba pool aastat.
Kristina Gudinasel õnnestus üks kolmest kivinugisest kinni püüda kolmandal katsel. Ent talle teadaolevalt on ühes teises majapidamises tüütuid tegelasi püüda üritatud juba pool aastat. Foto: Kristina Gudinas

Uuringute tulemusel on selgunud, et Eesti metsades elav metsnugis tõrjub kivinugise oma elualadelt välja ja nii on viimased end kodusemalt hakanud tundma kultuurmaastikel, aga ka suisa inimeste elamutes või nende läheduses kahejalgseid eriti pelgamata.

Kivinugisele võib linnakeskkond ju koduseks muutuda, ent inimesed, kelle koju nad allüürnikeks trügivad, sellise korraldusega rahul pole.

Veidi enam kui aasta tagasi kirjutas Järva Teataja sellest, kuidas Paide Soo tänava inimesed, täpsemalt nende autod, on langenud salapäras(t)e ründajate ohvriks. Nimelt käis öösiti keegi Toyotade kapoti all oma hambaid teritamas, tehes seda nii kütuse- kui ka tosoolivooliku kallal, aga näris auguliseks ka kapoti polsterduse. Tõsi, kuna pahategija käis autode kallal öösiti, siis teda tuvastada ei õnnestunudki, ent autoomanikud kahtlustasid mõnd kärplast.

Tagasi üles