Padeliväljaku kasutus on aastaga kahekordistunud

Copy
Paljud paidelased, kes on padelimängule sõrme andnud,on lõpuks tervest käest ilma jäänud. Sportlikust harrastusest on märkamatult saanud mõnus ajaviide.
Paljud paidelased, kes on padelimängule sõrme andnud,on lõpuks tervest käest ilma jäänud. Sportlikust harrastusest on märkamatult saanud mõnus ajaviide. Foto: Erakogu

Mõne aasta eest, kui Paides avati uued tenniseväljakud ja padeliplats, ennustasid pessimistid, et tegemist on maha visatud rahaga, sest tennisemängijaid on Paides vähe ja padelist ei teata siin kandis üldse midagi. Ennustati, et suurema osa ajast seisavad väljakud jõude. Tänavune kevad, suvi ja nüüd ka soe sügis on tõestanud vastupidist. Tennise- ja ennekõike just padeliväljak on suurema osa päevast broneeritud ning mängijad peavad sinna pääsemiseks suisa ilma ennustama ja aegu päeva jagu ette kinni panema.

Paide spordikeskuse projektijuht Marge Merisalu ütles, et välistele ilmaoludele avatud tennise- ja padeliväljakud on tõesti viimasel ajal laialdast kasutust leidnud. "Küllap suuresti seetõttu, et ilusad ilmad kutsuvad inimesi välja liikuma ning paljud on sõprade- ja tuttavate kaudu leidnud padelis või tennises omale uue ja huvitava spordiharrastuse," sõnas ta.

Merisalu täpsustas, et eelmisel aastal oli augusti lõpuks padeli väljakut kasutatud 300 tundi. "Sel aastal oli see näitaja sama ajaga 644,5 tundi. Juunis, juulis ja augustis on iga päev padeliväljakul mängijaid olnud," sõnas ta.

Tagasi üles