Türi Perepesa tähistas viiendat sünnipäeva

Copy
Foto: Türi vald

Türi vallavalitsuse ja SA Lapse Heaolu Arengukeskuse koostöös tegutsev kogukondlik ennetus- ja peretöökeskus "Türi Perepesa" tähistas esmaspäeval oma viiendat sünnipäeva.

Perepesa, mis asub Türi Noortekeskuse ruumides, on tegutsenud alates 2018. aastast ja kasvanud kogukonnale oluliseks kohtumispaigaks, pakkudes lastega peredele mitmekesiseid tugiteenuseid ja koolitusi.

„Eelmise hooaja suurim saavutus oli kahtlemata mobiilse perepesa käivitamine, mis on aidanud jõuda nende peredeni, kes varem perepesa teenustest teadlikud polnud ja see on toonud oodatust oluliselt paremaid tulemusi, pakkudes tuge ja nõu ka kaugemates piirkondades elavatele peredele," rõõmustas perepesa juht Jane Reiljan-Rajasaar.

„Perepesa populaarsemate teenuste hulka kuuluvad kindlasti „Papside klubi", mängu- ja lauluring, perekool ning „Imelised aastad" koolitused," loetles Reiljan-Rajasaar ning lisas, et psühholoogilist nõustamist pakub Perepesas Tiia Tõlgu, perekooli juhendab Järvamaa haigla ämmaemand Asta Olonen, koolitust „Imelised aastad" viib läbi koolitaja Heidi Antons ja igapäevaselt on emmede ning laste jaoks olemas mängutoa juhendaja Janne Valdmaa.

Pidupäeval käisid lisaks vallavanem Sulo Särkinenile Türi Perepesa meeskonda tervitamas ka Lapse Heaolu Arengukeskuse tegevjuht Kiira Gornischeff, juhatuse liige Maarja Oviir-Neivelt ja Riigikogu ning Türi vallavolikogu liige Pipi-Liis Siemann, kes olid kõik ühisel meelel, et Perepesa Türile loomine oli suurepärane otsus.

Tagasi üles