Pakiautomaati kasutatakse, ent mitte piisavalt

Copy
Kui automaat leiab piisavalt kasutust, keskmiselt umbes 500 pakki kuus, võib Omniva kaaluda Oisu alevikku püsiva pakiautomaadi paigaldamist, selgitas abivallavanem Elar Niglas (fotol vasakul) augusti alguses, kui pakiautomaat Oisus avati.
Kui automaat leiab piisavalt kasutust, keskmiselt umbes 500 pakki kuus, võib Omniva kaaluda Oisu alevikku püsiva pakiautomaadi paigaldamist, selgitas abivallavanem Elar Niglas (fotol vasakul) augusti alguses, kui pakiautomaat Oisus avati. Foto: Türi vallavalitsus

1. august oli Oisu kandi rahvale rõõmupäev - tänavu suvel tegevuse lõpetanud postipunkti asemel paigaldas postiettevõte Omniva Oisu mobiilse pakiautomaadi. Rõõm sellest aga võib jääda üürikeseks, sest tegemist on katseprojektiga ning kui automaat kuni oktoobri lõpuni küllaldast kasutust ei leia, siis ei näe ka postiettevõte põhjust seda teenust oisulastele osutada.

«Kui automaat leiab piisavalt kasutust, keskmiselt umbes 500 pakki kuus, võib Omniva kaaluda Oisu alevikku püsiva pakiautomaadi paigaldamist,» selgitas abivallavanem Elar Niglas augusti alguses ja lisas, et see uudne teenus on valgustatud ja avatud ööpäev ringi, tagades nii kasutajatele paindlikkuse igal ajal pakke kätte saada ja saata.

Erilist tähelepanu on pööratud liikumispuudega inimestele. Et pakiautomaadile oleks võimalik ka ratastooliga ligi pääseda, on paigaldatud kaldtee.

Tagasi üles