Järgmised kohalikud suurkujud said maalile

Copy

Aravetel on juba kohalikud harjunud kaunite piltidega seintel. Sel suvel leidsid oma pildid kohalikelt hästi läbi mõeldud seintelt endine kauaaegne kooli direktor Vaido Kobrand ning juba laias maailmas tuntuks saanud suusakaksikud Kaidy ja Keidy Kaasiku.

Sel korral on suurel seinal laiumas kõigile lähemal ja kaugemal asuvatele elanikele suursugused ja tuntud nimed- perearst Enn Sults ning viimased viiskümmend aastat Amblas ja Aravetel aktiivselt sporti eest vedanud Leo Matikainen.

Kui uurida ideede autorilt, Kalvi Kirspuult, miks just sellised nimed on sel suvel üles kerkinud ning miks lõpetab ta oma tänutööd just Sultsi ja Matikaineniga, tõdes mees jätkuvalt, et oluline on inimesi märgata ning tunnustada. "Selline tunnustus on teistsugune. Aukiri või tänukiri on avalikkusel meeles seni, kuni uudis on silma ees. Kahe päeva pärast aga on see uudis juba vana ning uued uudised peal. Selline maaling inimestest aga püsib kaua seinal ning neist möödudes meenuvad just need head, aktiivsed ja toredad inimesed piltidelt."

Tagasi üles