Järvamaa jääb ühe toidupoe võrra vaesemaks

Copy
Meie toidupood
Meie toidupood Foto: Elmo Riig

Eelmisel nädalal avati Järvamaa külje all, Lelles uus Meie toidukaupade pood. Järvamaal asuvat sama keti poodi ootab ees aga sulgemine.

Meie toidukaupade jaeketi nõunik Tarmu Kurm selgitas, et otsus Koeru kauplus sulgeda sündis seetõttu, et Meie pood asub seal väga väikesel ja amortiseerunud rendipinnal, mis paraku ei vasta nüüdisaegse kaupluse nõuetele, samuti puudub hoone juures vajalik parkla jne. „Kuna oleme seal üürniku rollis, siis on investeeringute tegemine kellegi teise omanduses olevasse kinnisvarasse tahes-tahtmata komplitseeritud,” nentis ta. „Seetõttu oleme juba palju aastaid tagasi võtnud suuna rajada uusi poode meie ettevõtte omanduses olevatele kinnistutele, mitte üüripindadele – kõigepealt soetame sobiliku kinnistu, tegeleme planeerimisega ja siis ehitame sinna kauplusehoone.”

Kurm lisas, et ka Lelles sulgesid nad olemasoleva amortiseerunud poe, aga investeeringu tegid uue kauplushoone näol Lelles teise asukohta. „Spetsiaalselt kaupluseks projekteeritud hoone pakub võrreldes muuks otstarbeks rajatud vanasse majja kohandatud poega ka teistsuguseid võimalusi,” sõnas ta.

Tagasi üles