Paidest pärit motosportlane kihutas end taas poodiumile

Copy
Pildil sõidab Hispaania treeninglaagris sõidab Selyn Kazakova Superstock 600 klassi mootorrattaga Yamaha R6. Esimese sõidu Eestis tegi ta mai alguses Audru ringrajal.
Pildil sõidab Hispaania treeninglaagris sõidab Selyn Kazakova Superstock 600 klassi mootorrattaga Yamaha R6. Esimese sõidu Eestis tegi ta mai alguses Audru ringrajal. Foto: Erakogu

7.-8. septembril toimus Audru ringrajal motoringraja Eesti ja Balti meistrivõistluste finaaletapp, kus EMV arvestuses olid traditsiooniliselt mängus topeltpunktid, kirjutab msport.ee.

Superstock 600 sõidu võitis taas selles klassis oma debüüthooaega tegev Hugo-Brent Freimann (Yamaha, Vihur Motosport). Kuigi võistluse alguses oli teisel kohal leedulane Jonas Stankunas, jätsid Hugo noored klubikaaslased Vihurist Silvester Sarapik (Suzuki) ja eelmisel nädalavahetusel sel rajal oma isikliku rekordi välja sõitnud Paidest pärit Selyn Kazakova (Yamaha) ning ka Jaanus Saarmaa (Suzuki, Suzuki Team Estonia) Stankunase peagi selja taha. Rebimine Silvesteri ja Selyni vahel oli ülipingeline, kuid seekord suutis Silvester teisena üle finišijoone tulla, saades oma esimese poodiumi Superstock 600 klassis Audrus, kaotades Hugole 7,14 sekundit ning edestades Selyni vaid 0,14 sekundiga.

Tagasi üles