Linnameeskond võttis vastu kaotuse

Copy
Paide Linnameeskond - Nõmme united 7-2
Paide Linnameeskond - Nõmme united 7-2 Foto: Dmitri Kotjuh

Premium liiga 28. voorus peeti teisipäevasel mängupäeval kolm kohtumist. Paide Linnameeskond sai võõrsil JK Tallinna Kalevilt 2:3 kaotuse.

Juhtima asus Kalev juba 4. mänguminutil: Aleksander Švedovski saatis nurgalöögist palli kasti ja Ats Purje pikedas selle esiposti lähistelt Tristan Toomas Teevälile, kes selle omakorda peaga võrku toimetas. 20 minutit hiljem toodi tabloole juba kaheväravaline eduseis: Ats Purje tsenderduse järel fikseeriti Paidele karistusalas käega mäng ning selle tulemusena määrati penalti, mille Teeväli ka realiseeris. Kaks minutit hiljem oli Kalevi eduseis juba kolmeväravaline, kui jala sai valgeks ka Purje ise.

Ülimalt keerulisse olukorda jäänud Paide sai kerge leevenduse avapoolaja lõpus, kui Patrik Kristal kasutas edukalt ära olukorra, kus Kalevi väravasuud kaitsnud Oskari Jussi Forsmanil ei õnnestunud palli edukalt püüda ning noor mängumees saatis selle võrku. Teisele poolajale tuldi vastu selgelt eesmärgiga väljakult punktilisaga lahkuda ning 51. minutil saatiski Robi Saarma palli võrku, ent suluseisu tõttu ei läinud tabamus arvesse. Järgmise resultatiivselt lõppenud rünnakuni jõuti mängu kaheksandal üleminutil, kui esiti tabas Mechini Gomis latti ning seejärel rammis Predrag Medic palli väravasse.

Peagi kõlanud lõpuvile tähistas Kalevile 3:2 võitu.

Tagasi üles