Eesti toidukuu sündmuste raames korraldab Emmeliine toidutuba sel laupäeval 21. septembril Paides leivapäeva, kus kokad lasevad fantaasial lennata ning püüavad leiba erinevate toitude valmistamisel kasutada nii palju kui võimalik.
Tellijale
LEIVAPÄEV ⟩ Kohvikus kaob käsitööleib eelroana kohe kõhtu
Kohviku perenaine Kadi Truus lubas, et leivast tehakse sel päeval nii soolast kui magusat toitu ning joogiks pakuvad nad ehtsat kodust leivakalja.
Truus märkis, et ega neil endilgi tule päris alati pähe leiba toitude sisse panna. Aga kui see meenub, teavad nad mitmeid suurepäraseid toite leivast. "Meie menüüs on olnud näiteks veiseliha leivaleemes. Leib on selline mõnus kastme paksendaja ning annab toidule erilise meki," sõnas ta.