Viikingid seavad endale kõrged eesmärgid

Copy
Korvpalli sügisturniir: Paide Viking Window VS Los Toros/TalTech
Korvpalli sügisturniir: Paide Viking Window VS Los Toros/TalTech Foto: Kristo Kivisoo/ Järva Teataja

Lõppenud nädala neljapäeval ja reedel hooajaeelset mänguturniiri pidanud ning selle töönädala lõpus esimeseks korvpalli esiliiga kodumänguks valmistuv Paide Viking Window seab jälle kõrgeid sihte.

Paide Viking Window korvpallimeeskonna manager Janno Viilup nentis, et ilmselt on kõik kohalikud korvpallisõbrad seda juttu temalt juba kuulnud ning nii nagu igal aastal, lähevad nad ka 2024/25 hooajale vastu medalimõtetega. „Võibolla tänavu on kogu asjal ka sügavam sisu taga, sest sisuliselt oleme uue koosseisu komplekteerimisega tegelenud alates hetkest, mil meie mulluse hooaja viimane kohtumine sai peetud,” põhjendas ta. „See oli ka Rait Keerlese peatreeneriks toomise mõte, et võistkonna vundament oleks kindlam ja tema teine hooaeg juhendajana lihtsam. Ka mullu (viikingid kukkusid välja veerandfinaalis ja said kokkuvõttes kaheksanda koha- toim) olid seisud justkui head, kuid play-offis läksime koheselt kõige tugevamaga kokku. Tänavu sooviksime olla pärast põhiturniiri tabeli esimeses pooles, et järgmistes voorudes, vähemalt esimestes ringides neid kõige tugevamaid vastaseid. Selle kõige nimel oleme kolm-neli kuud tööd teinud.”

Viilup kinnitas, et meeskonnas on ka uusi mängijaid, kuid tema rõõmuks jäi tuumik paika. „Alustame sellest, et Indrek Kajupank, kuigi teda meelitati tagasi meistriliigasse, jäi endiselt meie ridadesse. Tema kõrvale on lihtsam ka teise pusletükke panna,” sõnas ta. „Põhimeestest jäid ka Sander Viilup, Aleksander Kaaberma, Andreas Märtson, Kristen Meister ja Romet Käämer. Jäid ka osad nooremad mehed.”

Tagasi üles