Linn rahastab järjekindlalt Sargvere küla üritusi

Copy
Mullusest Sargvere küla lõikuspeost võttis osa ka linnapea Kaido Ivask oma erakonnakaaslastega.
Mullusest Sargvere küla lõikuspeost võttis osa ka linnapea Kaido Ivask oma erakonnakaaslastega. Foto: Erakogu / Sargvere külaselts

Paide linnavalitsus eraldas taas toetusi linnas tegutsevatele mittetulundusühingutele, spordi-, kultuuri- ja külaseltsidele, et pakkuda tuge kohaliku elu edendamiseks ning ürituste korraldamiseks. Viimase aasta jooksul jagatud toetuste puhul hakkab silma tõsiasi, et kuigi linnas on mitmeid suuremaid külakeskuseid ning toimub erinevaid sündmuseid siin ja seal, leiab rahastuse alati mõni Sargvere külaga seotud ettevõtmine.

Eelmise aasta septembris jagas mullu suvel võimule tulnud linnavõim raha neljale projektile, kus kõrvuti Korvpalliklubi Seitsme ja MTÜga Allikaveed sai toetust ka kaks Sargvere külaga seotud projekti - Sargvere maakultuuri edendamise seltsi sündmus „Eesti Vabariigi sünnipäev ja Sargvere küla 460. sünnipäeva aasta" sai 423 eurot ning meeleolukas sügise tervitamise seltskonnaõhtu 1485 eurot.

Sel kevadel sai rahalist tuge 11 projekti, sealhulgas Sargvere külaseltsi juhatuse liikme Helle Salumi üritus nimega „Nostalgiline jaanipäeva festival" summas kaks tuhat eurot.

Tagasi üles