Jahilaskurid võistlesid Leedus

Copy
Balti karikavõistluste finaaletapi auhinnasaajad- Karl Peeter Ein teine, Dainis Ulpelnieks esimene ja Raiens Kukutis kolmas.
Balti karikavõistluste finaaletapi auhinnasaajad- Karl Peeter Ein teine, Dainis Ulpelnieks esimene ja Raiens Kukutis kolmas. Foto: Erakogu

Möödunud nädalavahetusel peeti Vilniuses selle aasta Balti karikavõistluste finaaetapp.

Jahilaskurite treener Ülo Mets andis teada, et võistlus peeti haavlilaskmise olümpiaharjutustes skeet ja trap. Finaaletapile pääses kolme varasema etapi põhjal 12 parimat laskurit mõlemas laskedistsipliinis, nende seas ka spordiklubi Skeet laskur Karl Peeter Ein. Olgu öeldud, et Karl Peeter Ein võitles ennast kolme etapi põhjal finaaletapile teise tulemusega.

Võistlusel lasti olümpiaharjutuse skeet põhiprogramm ehk kõik laskurid lasid viie seeriaga kokku 125 märki. Seejäel lasid kuus paremat võistlejat finaali vastavalt rahvusvahelistele võistlusmäärusetle

Karl Peeter Ein esines Metsa hinnangul võistlustel igati edukalt. „Põhivõistluse järel pääses ta finaali teisena ja säilitas pingelises finaalis ka oma positsiooni ning saavutas kokkuvõttes Balti karikavõstlustel finaalis teise koha,” avaldas ta.

Esimeseks lasi end Dainis Ulpelnieks ja kolmandaks Raiens Kukutis. Mõlemad mehed on Lätist. (JT)

Tagasi üles