Teisipäevase Järva Teataja tutvustus

Copy
Foto: Järva Teataja

Teisipäevane Järva Teataja kirjutab:

* Pühapäeval said Paide muusika- ja teatrimajas kokku tuleva suve laulu- ja tantsupeol osalevate rahvamuusikute juhendajad, et esimest korda kuulda, kuidas rahvamuusikapeo kavas olevad lood kõlama hakkavad.

* Järva vallavalitsus saab tänavu juba kolmanda finants­juhi. Juuli keskel tööd alustanud Margus Pärn lahkub pärast lühikest aega ametist.

* Nii palju kallistusi, sooje käepigistusi ja rõõmu täis nägusid pole endise Paide autobaasi nr 10 hoone ees vist kunagi nähtud kui laupäeva lõunaajal. Loetud päevade pärast saab kunagine Kesk-Eesti üks suurimaid tööandjaid, Paide autobaas nr 10, 80aastaseks. Ümmarguse tähtpäeva puhul olid endised töötajad kokku tulnud, et vanu aegu meenutada­.

* Siseminister Lauri Läänemets lõikas Järva-Jaani muuseumide maja keldrikorrusel läbi pubi Appi-Appi lindi. See pole aga tavapärane pubi, kus saab keha kinnitada ja keelt kasta.

* Järva-Jaanis möödus 95 aastat vabadussõjas langenute mälestuskivi avamisest. Pühapäeval meenutati, kuidas nõukogude võim selle monumendi koguni kaks korda õhku lasi ja kuidas vabaks saades monument uuesti taastati.

* Paide linnameeskond kohtus eelmisel nädalal kaks korda Narva Transiga ja pidas maha kaks väga eriilmelist mängu. Kui kolmapäevases kaartide ja väravate rohke kodumängu kaotas linnameeskond 2:3, siis pühapäeval oli ta võõrsil Narva Transist üle tulemusega 3:0.

Märksõnad

Tagasi üles