Teenekad haridustöötajad valiti elutööpreemia nominentide sekka

Copy
Foto: Pixabay

Tänasel õpetajate päeval toimub Jõhvi kontserdimajas aasta õpetaja gala 2024. Galal kuulutatakse välja aasta õpetaja konkursi laureaadid ning antakse üle riiklik haridustöötaja elutööpreemia. Piduliku auhinnagala otseülekanne Eesti Televisioonis algab kell 18.45.

Galal tunnustatakse laureaate 12 kategoorias ning pakutakse meelelahutusprogrammi, mis räägib eesti keele ja kultuuripärandi edasiandmise tähtsusest homsetele tulevikutegijatele.

Seoses eestikeelsele haridusele üleminekuga on tänavune gala eriti tähenduslik, tuues tähelepanu keele ja kultuuri väärtustamisele hariduses. Kuna tänavu on ka Euroopa kultuuririkkuse aasta, kohtuvad gala programmis mitmekesised muusikastiilid ning Eesti kohaliku kultuuri elemendid. Esinejateks on Jõhvi gümnaasiumi õpetaja ning tantsustuudio Dance Box juhendaja Natalja Šabartšina õpilased ja Joel Remmel Trio, Maarja-Liis Ilus, Ant ning Genka. Õhtujuhtideks on näitleja Evelin Võigemast koos oma tütre Loviisega. Gala moto on “Õpetades homset” ning piduliku õhtu lavastajaks on Veiko Tubin.

Tagasi üles