Ansambel Paradoks teeb viimase mürtsu

Copy
Möödunud reedel sai Enno Rõõs kätte oodatud saadetise, mis sisaldas 300 uhiuut Paradoksi vinüülplaati, millelt leiab ansambli parimad palad. Lood sellele valis ta välja bändikaaslase Andrus Säreviga.
Möödunud reedel sai Enno Rõõs kätte oodatud saadetise, mis sisaldas 300 uhiuut Paradoksi vinüülplaati, millelt leiab ansambli parimad palad. Lood sellele valis ta välja bändikaaslase Andrus Säreviga. Foto: Maarit Nõmm

Tänavu möödub ansambli Paradoks sünnist 45 aastat. See 1979. aastal alustanud Paide noortebänd saavutas 80-ndatel suurt edu ning tõi tantsu- ja kontserdisaalidesse sadu fänne, et rokkida kaasa «Ära möödu must lähedalt» surematutele kitarririffidele ja imetleda meeste kadestamisväärset look’i oma nahkade, neetide ja soengutega.

Sel laupäeval tulevad Paradoksi mehed taas üheks õhtuks kokku, et tähistada tehtut ja saavutatut ning kinkida fännidele – kuid vahest ka iseendale – veel üks kontserdielamus.

Täies koosseisus pole Paradoksi aga enam kunagi võimalik laval näha, sest lahkunud on nii trummar Kuldar Eller, kitarrist Jaan Reim kui ka solist Peeter Kirss. Alles jäänud liikmed Andrus Särev ja Enno Rõõs lubasid kord «poiste» haudade juures, et teevad veel ühe mürtsu ning nüüd nad oma lubaduse täidavadki.

Tagasi üles