Tasavägine jalgpalliturniir lõppes võidukalt koerulastele

Copy
Järvamaa koolijalgpall selgitas välja parimad. Võidukad olid seekord Koeru keskkool, Paide Hillar Hanssoo põhikool ja Järva-Jaani gümnaasium.
Järvamaa koolijalgpall selgitas välja parimad. Võidukad olid seekord Koeru keskkool, Paide Hillar Hanssoo põhikool ja Järva-Jaani gümnaasium. Foto: Järvamaa spordiliit/Facebook

Reedel kohtusid Järvamaa koolide 7. - 9. klasside õpilased jalgpallimurul, et teha selgeks, millises maakonna koolis on tugevaimad jalgpallurid. Paide Linnameeskonna kasvandikke jagus küll igasse võistkonda, kuid oluline seal juures oli ka teiste mängijate panus.

Järvamaa spordiliidu koolispordi projektijuht Piret Reinfeld ütles, et osalemas oli kuus kooli: Järva-Jaani gümnaasium, Paide Hillar Hanssoo põhikool, Türi põhikool, Paide Hammerbecki põhikool, Koeru keskkool ja Imavere kool.  "Korraldasime korraliku võistluspäeva, kus osalejad mängisid turniirisüsteemis kõik omavahel läbi. Mänguaeg oli kaks korda kümme minutit, mis oli kõigile jõukohane ega venitanud võistluspäeva väga pikaks," selgitas ta.

Reinfeldi sõnul erinesid koolijalgpalli reeglid natuke päris jalgpalli omadest. Näiteks suluseisu mängus ei fikseeritud ning leebem oli ka karistuskaartide süsteem.

Tagasi üles