Hariduspreemiaid jagus kooli ja lasteaeda

Copy

Õpetajate päeva tähistati Eestis eelmisel nädalal, Türi valla haridustöötajad said üheskoos tähistamiseks kokku aga teisipäeva õhtul Türi kultuurikeskuses ning pidulikul sündmusel selgusid ka tänavused hariduspreemiate laureaadid.

«Teie töö pole olnud kunagi lihtne, ent see on ääretult oluline. Viimase aasta jooksul on valla haridusmaastikul toimunud mitmeid muutusi, mis pole kellelegi lihtsad olnud. Kuid just teie olete need, kes on sel keerulisel ajal hoidnud stabiilsust ning säästnud lapsi. Aitäh, et hoolite, et olete tugevad ka siis, kui väljakutsed on suured,» rääkis vallavanem Sulo Särkinen oma tervituskõnes.

Türi vald premeerib iga aasta sügisel kolme haridustöötajat, kelle eelmise õppeaasta panus hariduseesmärkide saavutamisse on olnud silmapaistev ning kelle igapäevane tegevus haridustöötajana on kogukonnas tunnustust leidnud. «Tänuõhtu on kummardus meie valla koolides ja lasteaedades töötavatele pedagoogidele, tugispetsiaistidele ja kõikidele, kes lastesse panustavad ning südamega tööd teevad,» märkis vallavalitsuse haridusosakonna juht Triin Pärna.

Tagasi üles