Järva vald otsib uut juhti, kelle palk teeb loetud kuude pärast läbi suure tõusu

Copy
Foto: Pixabay

Järva Vallavolikogu otsustas korraldada valla kultuuriasutuste tegevus ümber ja liita kultuurikeskusega rahvamajad. Alates 1. jaanuarist 2025 jätkab tegevust Põhja-Järva Kultuurikeskus uue nime all, milleks on Järva Valla Kultuurikeskus, teeninduspiirkonnaga Järva vald. Nüüd otsitakse uuele ühendasutusele juhti.

Selle aasta lõpuni on juhataja töö eesmärgiks on tagada Ambla-Aravete-Albu piirkonna kultuuritraditsioonide järjepidevuse tagamine, rahvakultuuri säilitamine ja arendamine; kohaliku kultuuri- ja seltsielu edendamine; koostöö piirkonna teiste kultuuri- ja haridusasutuste ning muude asutuste ja organisatsioonidega piirkonna kultuurielu korraldamisel.

Alates uuest aastast peab uus juht korraldama Järva valla kultuurielu, sh planeerima ja korraldama ülevallalisi traditsioonilisi kultuurisündmusi, kultuurikalendrit, vajadusel vallavanema vastuvõtte; innovatsioon ja arendustegevust, sh töötama välja strateegiad kultuuri tutvustamiseks ja vallaelanike teadlikkuse tõstmiseks kohalikest tavadest ja traditsioonidest; koostama asutuse eelarvet; juhtima meeskond; tegema koostööd teiste asutuste ja organisatsioonidega; korraldama asutuse ruumide ja varade kasutamist.

Tagasi üles