Paide rahvasportlane näitas kiiret minekut

Copy
Sander Mihkels ja Kreete Saar võitsid rahvasprindi etapi.
Sander Mihkels ja Kreete Saar võitsid rahvasprindi etapi. Foto: Kensiara Photo

Libatse rahvasprindi autoklasside kiiremaid aegu näitasid lisaks nelikveoliste autodega sõitjatele ka esiveoliste Honda Civicute juhid, kirjutab autosport.ee.

 

Asulatänavatel ja hooviteedel kulgenud rada sisaldas arvukalt järske ja kitsaid pöördeid. “Selline nikerdamine sobib Civicutele,” rääkis väikeste esiveoliste klassi võitja Paidest pärit Sander Mihkels. “Viimases voorus õnnestus Civicuga sõita autoklasside kolmas aeg, paremad oli vaid kaks nelikveolist. Ka teised sama põlvkonna Civicutega sõitjad olid kiired.”

Kogu klassi 2WD-VE esikolmik Sander Mihkels, Elvis Leinberg ja Magnus Lepp sõitis Civicutega.

Mihkels rääkis, et Libatse rada oli üsna lihtne meelde jätta. “Rada oli väga sarnane mullusele ja sain selle õppimiseks kasutada ka mullust videot. Samas ei tulnud esimesed kaks vooru kuigi hästi välja, pingutasin üle ja eksisin palju. Mullu oli pidamine parem, tänavu rada libedam ja päris sellise kiiruse ja trajektooriga kõiki kohti sõita ei õnnestunud.”

Kolmandas voorus purunes Mihkelsi auto veovõll. “Õnneks juhtus see viimases kurvis ja õnnestus finišisse jõuda.”

Rahvasprindihooaja kokkuvõttes oli Sander Mihkels oma klassis kolmas.

Rahvarallidel on veel sõita kaks etappi ja seal hoiab Mihkels koos kaardilugeja Ivo Aaliga omas võistlusklassis teist kohta.

Tagasi üles