Paide Linnameeskonda ootab ees ülioluline kohtumine

Copy
Paide linnameeskond - Tallinna FC Flora
Paide linnameeskond - Tallinna FC Flora Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

A. Le Coq Premium Liiga 32. voor toob kaasa üliolulise kohtumise liigatabeli medalilahingus.

Paide Linnameeskond võõrustab sel pühapäeval kell 14.30 valitsevat Eesti meistrit ja praegust tabelinaabrit FC Florat. Meeskonnad asuvad vastavalt 4. ja 3. kohal ning neid lahutab vaid 4 punkti. See on võtmetähtsusega lahing – Paidel on võimalus vahe kinni võtta, samas kui Floral avaneb võimalus purjetada Kesk-Eesti tiimist 7 punkti kaugusele ja kindlustada oma positsiooni esikolmikus. Lisaks Premium Liiga medalitele on kaalul ka koht järgmise aasta UEFA Euroopa Konverentsiliiga 1. eelringis. 4. koha omanik peab samas lootma Evald Tipneri karikasarja edu või soodsate asjaolude kokkulangemise peale.

Mäng „Möll pronksile“ pakub lisaks sportlikule poolele ka palju põnevaid kõrvaltegevusi, mis muudavad mängupäeva veelgi meeleolukamaks.

Poolajapausil toimub kaasahaarav ja lõbus mõõduvõtt pealtvaatajate vahel, kus osalejad peavad palli segumasinasse tõstma. Olgu öeldud, et Paide spordidirektor Gert Kams paigutas oma palli masinasse nelja katsega, samas kui aegade jooksul oma legendaarset ja teravat vasakut jalga presenteerinud abitreener Tarmo Kink jättis katse pooleli, mõistes, et Kamsi saavutust ta enam ületada ei suuda... Kolm kiireimat ja osavaimat osalejat saavad auhinnad mängupäeva sponsorilt.

Kohal on ka kõnnijalgpalli daamid, kes pakuvad staadionile tulijatele võiduteed. Kõiki tervitab ka maskott Rüütel Viki, kes aitab meeleolu üleval hoida.

Kuna oodata on rohkelt FC Flora fänne, laiendame staadionil tribüüni ala ja toome juurde lisakohti Paide linnastaadionilt. Lisaks on pühapäeval hea võimalus heita pilk Paide jalgpalli infrastruktuuri arengutele – käimas on sisehalli ehitus ning äsja alanud spordikompleksi teeninduskeskuse ehitus, mis valmib veebruari lõpuks kunstmurustaadioni ja jalgpallihalli vahele.

Tagasi üles