Üks taaskasutuskauplus vahetus teise vastu

Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Urmas Luik

Kuus aastat tagasi avati Türil Kaare tänavas endises tööstushoones vanakraamiturg, mis oma põrandapinna ja kaubakoguse poolest andis silmad ette nii mõnelegi suurkauplusele. Tänavu juunikuus sai „Türi kirbuturu” nimega kaupluse aeg selles kohas ümber. Mõneks ajaks jäigi pind tühjaks, ent sel nädalal avas samas kohas uksed uus taaskasutuskauplus.


 

Uus äri, mis kannab nime „Türi taaskasutus” avas uksed neljapäeval ning kaubavalikust leiab pea kõike: mööblit, rõivaid, jalanõusid, lauanõusid, köögitarvikuid ja paljugi muud.

„Sinu kodus või kontoris on kindlasti veel puhtaid, terveid ja kasutuskõlblikke asju, mille jaoks ruumi ei ole või mida enam ei vajata. Et sellised asjad ei satuks prügimäele, vaid leiaksid tee uue omanikuni, too need Türi taaskasutusse,” annavad poepidajad teada. Taaskasutuskaupluse eesmärgiks on seega kasutatud, ent veel kõlbulikele esemetele uue omanike leidmine, pakkudes esemeid müügiks taskukohase hinna eest. Kauplus võtab vastu kõik majapidamises ülejäänud korralikud esemed nagu riided, mööbel, nõud, mänguasjad, raamatud, jalanõud, aksessuaarid, hobivahendid, muusika/filmid, toataimed, tehnika, nipsasjakesed jms.

Märksõnad

Tagasi üles