Paide toasoe kallineb suvel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Kuigi veebruaris andis Paide soojatootja OÜ Pogi tarbijatele teada, et alates 1. märtsist tõuseb toasooja hinda, teavitas ta eelmisel kuul kortermajade elanikke sellest, et senine toasooja hind jääb siiski  kehtima.
OÜ Pogi tegevjuht Andres Alusalu ütles selgituseks, et hinda oli kavas tõesti tõsta, ent pabereid ei saanud õigeks ajaks korda ja nii lükkub hinnatõus mõne kuu jagu edasi. «Paberimajandus võtab rohkem aega, ent hinnatõus siiski tuleb, sellest ei saa üle ega ümber,» kinnitas ta. Alusalu pakkus, et toasoe kallineb juba suvel. «Praegu ei tahaks veel kindlalt öelda, kas juunis või juulis,» lisas ta.
Kui veebruaris prognoosis Alusalu hinnatõusu 15 protsenti, siis nüüd peavad tarbijad arvestama juba kuni 20protsendise kallinemisega. OÜ Pogi klientidele kehtib praegu kaks hinda: nn.kinnises süsteemis tuleb megavatt-tunnist maksta 48,31 ja lahtises süsteemis 49, 08 eurot, hindades sisaldub käibemaks. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles