Paide-Türi rahvajooksu mitmekordne võitja jäi kehalises väärkohtlemises süüdi ka ringkonnakohtus

Copy
42. Viking Window Paide-Türi rahvajooksu esikolmik näitas oma kiirust avameetritest alates. Leonid Latsepov (nr 2) tuli esimeseks, teine oli Tiidrek Nurme (1) ja kolmas Karel Hussar (3).
42. Viking Window Paide-Türi rahvajooksu esikolmik näitas oma kiirust avameetritest alates. Leonid Latsepov (nr 2) tuli esimeseks, teine oli Tiidrek Nurme (1) ja kolmas Karel Hussar (3). Foto: Kristo Kivisoo

Tartu Ringkonnakohus nõustus Tartu Maakohtu 7. juunil tehtud otsusega, kus endine maratonijooksja, mitmekordne Paide-Türi rahvajooksu võitja Pavel Loskutov mõisteti süüdi teise inimese kehalises väärkohtlemises. Samas hindas ringkonnakohus P. Loskutovi kahtlustatavana kinnipidamise õigusvastaseks ning mõistis tema kasuks välja mittevaralise kahju hüvitise.

Pavel Loskutovi süüdistatakse selles, et ta lõi eelmise aasta aprillikuus Valga linnas enda tuttavat 64-aastast meest rusikaga näkku ja kuklasse. Süüdistuse järgi palus kannatanu naine, et Loskutov oma tegevuse lõpetaks, ent süüdistatav jätkas kannatanu ründamist ja lõi korduvalt meest näkku ja pähe, millega tekitas talle valu ja tervisekahjustuse.

Pavel Loskutov.
Pavel Loskutov. Foto: Artur Sadovski
Tagasi üles