Tuttav mees on Paide Linnameeskonna juures tagasi

Copy
Foto: Liisi Troska/Paide linnameeskond

2022. ja 2023. aastal Paide Linnameeskonna turundus- ja kommunikatsioonijuhina töötanud Marek Tiits naaseb Järvamaa esindusklubi kollektiivi. Tema uueks vastutusalaks saab klubi igapäevatööga seotud koostööprojektide ja ürituskorralduse juhtimine ning läbi nende klubi tulubaasi suurendamine.

Ühtlasi on Tiitsi uue ametiala kõrvalfookuses klubi välissuhete arendamine nii Paide sõpruslinnade kui Linnameeskonna partnerklubidega.

Linnameeskonna tegevjuhi Jaanus Pruuli sõnul on Paide Linnameeskonnale terendamas klubi ajaloo murrangulisim aasta. "Detsembris avatav sisehall loob meie noortesüsteemile ja akadeemiale ideaalsed treeningtingimused ning võimaldab esindusmeeskonnal igapäevaselt Paides treenida," kõneles ta. "Kevadel valmiv teenindushoone koos klubiruumidega seob kõik selle ühtseks tervikuks ja nii saame Paidesse kolida ka klubi kontoripoole ja valdkondade juhtide igapäevatöö, aga ka tuua meie kollektiivi veelgi juurde selge visiooniga ja pühendunud inimesi, et püsida valitud arenguteel ja liikuda seda mööda eesmärkide poole. Käimasolev ja tehtud töö loob eeldused päris klubitunde tekkimiseks, millest oleme selgelt puudust tundnud Linnameeskonna algusaastatest saadik."

Paide jalgpallitaristu arendamisse suunatud jõupingutused ja investeeringud toovad klubile täiesti uusi võimalusi sisenemaks jõuliselt turniiride, koolituste ja ürituste korraldamise turule. "Seetõttu on mul väga hea meel, et selle vastutusrikka rolli võtab enda kanda hea sõber ja võitluskaaslane," lisas Pruuli. "Marekit saab tema jalgpallis töötatud aja põhjal iseloomustada kolme sõnaga: mees kui orkester, kelle töövaldkonnad on varieerunud kujundusest kommunikeerimiseni ning korraldamisest koristamiseni. Ma soovin uues ametis näha jõulist dirigeerimist ja harmoonilise orkestri loomist kogukondlikus helistikus. Tere tulemast tagasi!"

Lisaks Paide Linnameeskonnale varasemalt ka Tallinna FC Floras ning Viljandi jalgpalliklubis Tulevik töötanud, viimase aasta vältel aga erasektoris B2B turunduse valdkonnas toimetanud Marek Tiits nentis, et Linnameeskonna tempokas areng ning tugev tulevikuvisioon said naasmise otsuse langetamisel määravaks.

"Jalgpallist eemal veedetud aasta andis mulle ühtpidi võimaluse vaadelda Eesti jalgpalli tervikuna neutraalselt eri nurkade alt ning elada samas kaasa Paide Linnameeskonna käekäigule ja tormilisele arengule," kõneles ta ja lisas muiates, et jalgpallist võib ju mehe ära võtta, aga mehest jalgpalli mitte.

"Paide Linnameeskonna ambitsioonid ning leidlikkus, läbipaistvus, tegutsemistahe ja -julgus on eeskujuks kõigile teistele klubidele. Meie klubis on endiselt ääretult pühendunud inimesed ning visionääridest koosnev tipp- ja tegevjuhtkond, mistõttu on mul suur heameel klubis ja Järvamaal tagasi olla ja siinse elu arengusse koos nendega taas panustama asuda," lausus Linnameeskonna koostööprojektide- ja ürituste juht Tiits lõpetuseks.

Tagasi üles