ÖÖÖÖkohvikute kolmapäevad jõudsid sel nädalal Türile, kus päevinäinud laohoonest kujunes uhke peopaik. Üle 120 inimesele korraldatud kontsert-õhtusöök tekitas aedlinnas omajagu elevust ja andis rohkelt mõtteainet, kuidas isemoodi paiku ürituste korraldamiseks ära kasutada.
Tellijale
Laohoone muutus noobliks kohvikuks
Üritustesarja eestvedaja Kristina Gudinas märkis, et utsitab kohvikupidajaid oma tavapärasest keskkonnast välja tulema. Nii ka seekord. «Vana laohoonet kasutada oli väärt mõte. Vaksali kohvik sättis linad laudadele ja tegi lauaseaded ning Veigo Kaaret muretses valgustuse, lavaseade ja baarileti. Tulemus oli õdus õhtu hea muusika ja toiduga,» lausus ta.
Vaksali kohvik pakkus kolmekäigulist õhtusööki, mille eelroog oli Chorizo BBQ peekoni salat mesisel rukkileival, pearoaks pardifilee tomati, suvikõrvitsa ja kartuli gratääniga ning magustoiduks küpsetatud toorjuustukreem.