Järvamaa söögikohad teenisid ühe kahvli

Copy
Kohvik-restorani Ajatu eestvedajad Kaia ja Tarmo Kaugeranna tunnevad rõõmu tehtud tööst ning tunnustusest, mis neile juba teist aastat järjest osaks sai.
Kohvik-restorani Ajatu eestvedajad Kaia ja Tarmo Kaugeranna tunnevad rõõmu tehtud tööst ning tunnustusest, mis neile juba teist aastat järjest osaks sai. Foto: Kohvik-restoran Ajatu/Facebook

Falstaff Nordic Restaurant Guide soovitab Eesti kõige isikupärasemaid söögikohti. Eelmisel nädalal avalikustatud valikust leiab ka kaks Järvamaa söögikohta, mis teenisid hindajatelt tunnustusena ühe kahvli.

Nii nagu sel aastal, nii soovitab Eesti restoranide teejuht ka järgmisel aastal külastada väga hea tasemega söögikohtadena Järvamaal Paia ristis tegutsevat Tikupoisi restorani ning Türil asuvat kohvik-restorani Ajatu.

Ajatu teenis 81 punkti ja Tikupoiss 80 punkti ning sellise skooriga teenisid nad ühe kahvli, mis tähista väga hea tasemega toidukohta. Maksimaalselt on üldse võimalik teenide neli kahvlit, mis tähistab restorani meistritaset.

Tagasi üles