Imavere Tikupoisi asutaja Urmas Johanson pole endiselt kaotanud usku oma visiooni luua Paia risti maailma parim restoran-tankla. Kuigi enne Tikupoisi ajastut oli Johanson endale lubanud mitte kunagi enam restoraniärisse siseneda, on toidukoht täies elujõus ning teeninduses, innovatsioonis ja energia tootmises teedrajav nähtus. Kuigi juba 80 protsenti tarbitavast energiast toodab Tikupoiss endale ise, on pikk tee veel minna.
Tellijale
Tikupoiss liigub visalt energiasõltumatuse poole
Kuidas jõuda aastaks 2030 täieliku energiasõltumatuseni ja jääda piltlikult öeldes avatuks ka siis, kui miski muu enam ei toimi, sellest kõneles Johanson eelmisel reedel ettevõtjate kohvihommikul sihtasutuses Järvamaa, et innustada ka noori ettevõtjaid suurelt mõtlema.