Verivorstid on traditsiooniline jõulutoit, mille hõng peab pühade ajal toas hõljuma. Sageli kiputakse kogustega aga üle pingutama, sest pühadeaegses toidukülluses ei jaksa keegi nii palju krõbedaid vorste süüa. Nii laiutavadki perenaised peo järel käsi ja murravad pead, mida vaagnatäie verivorstidega peale hakata.
Tellijale
Jõululaualt üle jäävad verivorstid kasuta ära teistes roogades
Seekord ei tülitanud ma küsimusega tuntud toiduvõlureid ega kiidetud hobikokki. Otsustasin omal käel hakkama saada ja uurisin internetist, mida maitsvat siis verivorsti ülejääkidest valmistada. Endalegi üllatuseks avastasin, et internetiavarustest polnud ülemäära palju ideid ammutada. Klassikaline oli soovitus kasutada jõuluülejääke, muuhulgas ka verivorste, pitsa küpsetamisel. Mitmel moel innustati krõbevorste pistma pirukatainasse.