Järvakate elutööd saab esitada preemiale

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koeru kandi kultuuriloo koguja Juta Rundu sai Järvamaa omavalitsuste liidu juhatuse esimehelt Veljo Tammikult jaanuaris koos elutöö preemiaga  9000 krooni, kuid edaspidi võib raha hakata asendama meene.
Koeru kandi kultuuriloo koguja Juta Rundu sai Järvamaa omavalitsuste liidu juhatuse esimehelt Veljo Tammikult jaanuaris koos elutöö preemiaga 9000 krooni, kuid edaspidi võib raha hakata asendama meene. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Järvamaa omavalitsuste liit kuulutab välja Järvamaa 2012. aasta elutööpreemia konkursi.


Preemia eesmärk on füüsilise isiku osutatud pikaajaliste teenete väärtustamine maakonnas.
Preemia antakse silmapaistva töö ja/või pikaajalise tegevuse eest Järvamaa elu edendamisel ja maine tõstmisel. Kandidaadi panus on avalikkuse poolt kõrgelt hinnatud, ta on leidnud tunnustust nii kohalikul kui ka maakondlikul tasandil.
Laureaadi väljaselgitamisel arvestatakse kandidaadi panust oma teadmiste ja oskuste edasiandmisel nooremale põlvkonnale.

Taotlused esitada kirjalikult kas posti (Rüütli 25, 72713 Paide) või elektronposti (jol@jarvamv.ee) teel koos kandidaadi iseloomustuse ja põhjendusega ühel A4 leheküljel hiljemalt 10. maiks 2012 kella 16ks. Taotlusse palutakse märkida ka kandidaadi kontaktandmed (tel nr, e-posti aadress ja postiaadress).
Järvamaa elutööpreemia pidulik kätteandmine toimub 26. mail Järvamaa laulu- ja tantsupeol. (JT)
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles