Saada vihje

Söömaaeg kasvuhoones lükkab käima öökohvikute uue hooaja

Copy
ÖÖÖÖkohvikute kolmapäevade eestvedaja Kristina Gudinas (paremal) innustab õhtusööke korraldama erilistes kohtades, olgu need siis vana laohoone, aiand või varjend. Põhiline on, et vahvaid elamusi leiaks nii toidulaualt kui ka õhtusöögi keskkonnast.
ÖÖÖÖkohvikute kolmapäevade eestvedaja Kristina Gudinas (paremal) innustab õhtusööke korraldama erilistes kohtades, olgu need siis vana laohoone, aiand või varjend. Põhiline on, et vahvaid elamusi leiaks nii toidulaualt kui ka õhtusöögi keskkonnast. Foto: Dmitri Kotjuh

Homsest algab üritustesarjas «ÖÖÖÖkohvikute kolmapäevad» järjekorras viies õhtusöökide hooaeg. Avaõhtusöök tuleb Imaveres Renter Aia kasvuhoones, kus peagi hakkavad lilletaimed kevadeks pead tõstma. Vahelduseks aiandusele täitub kasvuhoone toidulõhnadega ning kohvikule veidi tavatus kohas võõrustab külalisi Põltsamaa lossi peakokk Triin Meos.

Kohvikute kampaania eestvedaja Kristina Gudinas ütles, et seekord sisutavad kohvikuõhtud kaheksat järjestikust kolmapäeva­ jaanuaris ja veebruaris. «Otsa teeb lahti Renter Aed, kelle õhtusöök kasvuhoones broneeriti täis mõne päevaga,» sõnas ta.

Gudinas lohutas, et erilises paigas on ka ülejäänud kohvikuõhtud ja kui seekord löögile ei pääsenud, siis järgmised kohvikud võtavad toidugurmaane lahkelt vastu. «Tõsi, kõik ei lähe alati plaanipäraselt ning Türi­ vanas saunas olema pidanud 15. jaanuari öökohvik on hoopis suursuguses Laupa mõisas,» lausus ta. «Juba sel nädalal tuleb selle kohta täpsem teave.»

Tagasi üles