Saada vihje

Järvamaalgi saab osaleda restoranide nädalal

Copy
Ajatu restorani suurema söögitoa laual loovad ajaloolist hõngu pitslinad ja vanaaegsed nõud.
Ajatu restorani suurema söögitoa laual loovad ajaloolist hõngu pitslinad ja vanaaegsed nõud. Foto: Kohvik-restoran Ajatu

13.-23. veebruarini toimub 15. ToiduNautleja Restoranide nädal.

Eesti üks oodatuimaid gastronoomiasündmusi, naaseb sel aastal 13.–23. veebruaril, tuues toidusõpradeni parimad maitsed üle Eesti. Kampaanias osalevad restoranid pakuvad võimalust nautida ainulaadseid erimenüüsid, mis on loodud spetsiaalselt selleks ajaks.

Sel ajal pakuvad 71 Eesti restorani, sh kohvik-resto Ajatu Türilt, oma parimaid roogasid soodsamalt kui tavapärasel ajal.

Märksõnad

Tagasi üles