Osa Türi valla ametnikke jääb tööta

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Türi uus võimuliit otsustas koondada vallavalitsuses kuus töökohta, mis neelab eelarvest koondamishüvitisteks üle 35 000 euro, kuid peaks järgmine aasta hoidma kokku üle 75 000 euro.

Eile Türi vallavolikogus vastuvõetud otsuse järgi kaovad Türi vallavalitsusest järgmised ametikohad: vallavanema nõunik, järelevalve-, haljastus- ja ehitusspetsialist, sotsiaaltöö spetsialist ja IT-juht.


Türi vallavanem Pipi-Liis Sie­mann ütles, et struktuurimuudatus valla valitsemiskulude vähendamiseks sai selgeks koostöös osakonnajuhtidega. «Oleksime võinud koondada ka viis või seitse inimest, kuid tundus, et praegusel juhul saavad alles jäävad ametnikud tööga hakkama nii, et inimeste teenindamine ei kannata,» selgitas ta.


Opositsioonilise valimisliidu Türi Sotsiaaldemokraatlik Valik liige Vello Ohu ütles, et Türi üks suuremaid murelapsi on turvalisus, mistõttu ei kiida ta heaks volikogu turvalisuskomisjoni kaotamist ega järelevalveametniku koha koondamist. «Peame pöörama turvalisusele veelgi suuremat tähelepanu kui seni,» lisas ta.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles