Noorkotkad ja kodutütred matkavad võistu

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järva maleva Koeru kodutütred Anna-Liisa Jürgen (vasakult), Brigita Ivanova, Kelli Kõiva ja Johanna Ilves jalutavad sokkis Järva maleva matkamängul Oisu vallas, kust saadud teine koht viis nad maakonda esindama üle-eestilisele matkamängule Valgamaale.
Järva maleva Koeru kodutütred Anna-Liisa Jürgen (vasakult), Brigita Ivanova, Kelli Kõiva ja Johanna Ilves jalutavad sokkis Järva maleva matkamängul Oisu vallas, kust saadud teine koht viis nad maakonda esindama üle-eestilisele matkamängule Valgamaale. Foto: Erakogu

Täna on Türi linnas ja selle lähiümbruse maastikul Järva maleva noorkotkaste ja kodutütarde võistlusmatk "Luureretk 2012".

Võistluse eesmärgiks on arendada noorte loovust ja füüsilise vastupanu võimet ning selgitada välja parimad võistkonnad igas vanusegrupis.
Kontrollpunktides tuleb sooritada üldkultuurilisi- ja kodutütre/noorkotka teadmisi, oskusi nõudvaid ülesandeid. Samuti nutikust, täpsust, jõudu, kiirust ja meeskonnatöö oskust nõudvaid ülesandeid. Võistlus toimub ühisstardiga. Maastikule on paigaldatud 20 kontrollpunkti, mille hulgas on ka luureülesanne.
Kuue tunni jooksul tuleb omal valikul läbida nii palju kontrollpunkte kui võistkond jõuab ja soovib. Võistkonnal tuleb maastikul liikuda jalgsi.
Võistluse läbiviijad paluvad linnaelanikelt mõistvat suhtumist ning lahtised koerad kinni panna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles