Stipendium läheb mehaanikule

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noore spetsialisti stipendiumi sihtkapitali on annetusi teinud 14 asutust ja eraisikut. Vastset stipendiaati Mehis Juhkamit õnnitleb sihtkapitali püsiannetaja Kristjan Kõljalg.
Noore spetsialisti stipendiumi sihtkapitali on annetusi teinud 14 asutust ja eraisikut. Vastset stipendiaati Mehis Juhkamit õnnitleb sihtkapitali püsiannetaja Kristjan Kõljalg. Foto: Kristo Kivisoo/ Järva Teataja

Järvamaa kogukonnafond annab tänavu noore spetsialisti stipendiumi Mehis Juhkamile, kelle esitas kandidaadiks tema tööandja AS Prelvex lootusega näha temas tulevast töödejuhatajat.


Prelvexis mehaaniku-varustajana töötavat Mehis Juhkamit on tegevjuht Tarmo Thomson iseloomustanud kui suurepäraste oskustega spetsialisti-juhti, kes lisaks väga headele tehnilistele teadmistele seadmete ja masinate remondi vallas on suuteline korraldama ka selle valdkonna töid.
Samuti hindab Thomson Juhkami indu ennast täiendada, head suhtlemisoskust ja  kohanemisvõimet.
Taotluses ei välista Thomson võimalust, et Mehis Juhkamist saab edaspidi töödejuhataja mõnel ettevõtte tootmisobjektil. «Mehis on hea näide sellest, kuidas üks noor inimene oma ametisse sobib,» ütleb ta. «Ta on korrektne, täpne, sobib meeskonda, austab kolleege, teab ja tunneb oma eriala.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles