Paide ootab suvemalevlasi

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Arvet Mägi

Paide linna suvemalevasse kirjapanek algab Paide avatud noortekeskuse tegevusjuhendajate juures 2. mail kell 15 ja lõpeb 5. mai kell 15. Eelistatud on Paidesse sisse registreeritud noored.

Paide linnavalitsuse avalike suhete spetsialist Lauri Talumäe teatas, et esimene vahetus, kus töötavad noored vanuses 10–12 aastat, kestab 7. – 13. juunini. Teise vahetusse 14.–20. juunini on oodatud noored vanuses 13–18 aastat. Kolmas ( 2.–8. juuli) ja neljas ( 9.–15. juuli) vahetus on mõeldud samuti 13–18 aasta vanustele.


Ühes vahetuses on 20 kohta. Talumäe märkis, et kui malevasse tulla tahtjaid on rohkem, lähevad kohad 15. mail avalikult loosi. Peale tööd veedavad malevlased koos vaba aega, näiteks teevad käsitööd või lahutavad meelt mõne spordialaga.


Paide abilinnapea Elena Sapp ütles, et linnavalitsuse soov on pakkuda noortele töökasvatust ja sisustada nende suveaega. «Tahame anda lastele võimaluse veeta suvevaheaega aktiivselt ja kasulikult,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles