Noortaluniku tiitel anti järvamaalasele

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Traktor.
Traktor. Foto: Priit Simson.

Eile Säreveres toimunud noortaluniku kompleksvõistlusel saavutas kümne ala kokkuvõttes esikoha ja pälvis parima noortaluperemehe tiitli järvamaalane Jaan Piigert.

Parim noortalunik õpib ametit Järvamaa kutsehariduskeskuses esimesel kursusel ja plaanib oma sõnul tulevikus tegeleda liha- või piimaveiste kasvatusega.

Samuti järvamaa kutsehariduskeskuses õppiv Pille-Riin Reinaus pälvis parima noortaluperenaise tiitli, ühtlasi oli Reinaus ka võistluste noorim osavõtja.
Teise koha sai Kermo Viilup ja kolmanda koha Johannes Toom, mõlemad õpivad Olustvere teenindus- ja maamajanduskoolis.

Noortaluniku kompleksvõistlus peeti tänavu juba 12. korda. Parima noortaluniku tiitlile saavad võistelda maamajanduslike kutseõppeasutuste õpilased, Eesti maaülikooli üliõpilased ja noortalunikud, nii naised kui mehed vanuses kuni 40 aastat.

Seekord osales 29 võistlejat neljast koolist.

Noortaluniku kompleksvõistluse eestvedaja on põllumajandusministeerium ja läbiviija Järvamaa kutsehariduskeskuses, võistlust toetas SA Innove.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles