Metsik tagaajamine päädis mõlkis operatiivsõidukiga

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaspar Pokk/Kanal 2

Ööl vastu laupäeva kella 1.45 ajal rammis 27aastane Anton Järvamaal Türi vallas Kolus sõiduautoga Audiga politsei patrullautot Škoda.


Sündmused said alguse Türil kui korda valvanud politseinikud nägid ebakindla sõidustiiliga punast Audit. Kuigi masinale anti peatumismärguanne, otsustas selle juht seismajäämise asemel hoopis edasi sõita.
Tagaajamise käigus ulatus Audi kiirus Türilt välja sõites korraks umbes 100 km/h. Maanteel liikus masin aga aeglasemalt.
Anton ei lasknud politseinikel endast mööda sõita, ta vingerdas masinaga ühest tee äärest teise. Ühel hetkel jõudis Audile järgi aga teine politsei patrullauto, millega õnnestus Audist mööda sõita ja sellega hakati masina hoogu maha pidurdama. Ühel hetkel jäigi Anton autoga seisma, kuid vajutas siis ootamatult gaasi ja rammis politseinike masinat.

Keegi liiklusõnnetuses vigastada ei saanud. Audit juhtinud Anton toimetati Paide politseijaoskonda, kus ta peeti menetlustoimingute tegemiseks kuni 48 tunniks kinni. Ühtegi mõistliku põhjendust ta oma teo selgitamiseks politseinikele öelda ei osanud.
Anton ületas juhile lubatud alkoholi piirmäära, lisaks tehti mehele ka narkotest. (JT)

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles