Jalgpallilaagrid tulevad muudetud kujul

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juuni algul ja augusti keskpaigas pidid Paides olema tavapärased Eesti jalgpalli liidu suvelaagrid, kuid nüüd on selge, et vähemalt juunis alaliit laagrit ei korralda, vaid seda teevad kohalikud treenerid.
Eesti jalgpalli liidu pressiesindaja Mihkel Uiboleht selgitas, et juunis ei tule Paides laagrit seepärast, et huvilisi oli vähe. «Ühes laagris on 40 kohta, seekord oli huvilisi kaheksa,» täpsustas ta. «Laager tuleb, kui on vähemalt 20 huvilist.»
Ka augusti laager sõltub Uibolehe ütlust mööda huviliste hulgast. «Korraldame suvelaagreid viiendat aastat ja Paides oli huvi alati piisav, kuid ilmselt oli seekordse vähese huvi põhjus tõsiasi, et jalgpalliliidu laagritest innustust saanud kohalikud treenerid korraldavad Paides samal ajal samuti laagri,» selgitas ta.
Juuni keskpaigas Paides ning augustis järjepanu Paides, Aravetel ja Koerus neljapäevaseid laagreid korraldav MTÜ Paide Sport eestvedaja Veiko Kurim tunnistas, et alaliiduga nad laagripäevades kokku küll ei leppinud, kuid see ei tähenda, et koostöö ei jätkuks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles