Lugejatest spordieksperte ootavad auhinnad

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Järva Teataja kajastab käimasolevat jalgpalli Euroopa meistrivõistluste finaalturniiril läbi juunikuu kolme nädalavahetuse.

EMi rubriigiga tegime Paide linnameeskonna ennustuste näol algust juba eelmisel laupäeval (09.06).
Kuigi ka meie veebilehe gallup on jalgpalliteemaline anname taas sõna lugejatele. Nii ootame 17. juunini teie ennustusi EMi tulemuste kohta.

Küsimused on järgnevad: nimetage jalgpalli Euroopa meistrivõistluste finaalturniiril poolfinaalidesse pääsejad ehk neli edukamat meeskonda ja kelle vahel toimub ja millise tulemusega lõppeb finaalmäng?

Vastuseid (koos vastaja nime ja kontaktandmetega) ootame kuni selle nädala lõpuni kas postiga Järva Teataja toimetusse aadressile Väike-Aia 5, Paide 72711, mailitsi kuido.saarpuu@jt.ee või meie facebooki lehele.
Täpsemini ennustanud osalevad finaalturniiri lõppedes erinevate auhindade (näiteks võrkkiik, Järva Teataja sümboolikaga meened jm) loosimises. (JT)

TEAVE
Jalgpalli Euroopa meistrivõistluste finaalturniir toimub 8. juunist 1. juulini Poolas ja Ukrainas. Finaalturniiril osalevad neljas alagrupis kokku 16 meeskonda: A-alagrupp Poola, Kreeka, Venemaa, Tšehhi; B-alagrupp Holland, Taani, Saksamaa, Portugal; C-alagrupp Hispaania, Itaalia, Iirimaa, Horvaatia; D-alagrupp Ukraina, Rootsi, Prantsusmaa ja Inglismaa.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles