Õpilasfirma kaupa müüb Cherry.ee

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vennad Rainer (vasakul) ja Ragnar Lusmägi kandsid äriideede konkursi finaalis plektroni uusima kujundusega särke.
Vennad Rainer (vasakul) ja Ragnar Lusmägi kandsid äriideede konkursi finaalis plektroni uusima kujundusega särke. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Paide gümnaasiumi kitarritarvikute müügiga tegeleval õpilasfirmal Lusmägi on kuni täna õhtuni kaup poole hinnaga müügis üle-eestilises vautšeri portaalis Cherry.ee.

Firma turundusjuht Ragnar sõnas, et nad võtsid ise portaaliga ühendust. «Tegime selle kallal tööd ligi poolteist kuud, kaupa tuli tellida ja pakendada,» lausus ta. «Eesmärk on Eestis rohkem tuntust koguda ning minna edasi välisturule, kas või Läti sooduspakkumiste portaali.»
Ragnar ütles, et nad on aastaga rahul ja tahavad järgmisel aastal kindlasti jätkata, isegi laieneda. «Järgmine aasta tahame panustada rohkem tootearendusse ja turundusse,» lisas ta.
Täna õhtuni on võimalik osta Cherry.ee-st pakk medikaid (10 tk), elektrilise kitarri keeli suuruses 009, elektrilise kitarri keeli suuruses 010, akustilise kitarri keeli suuruses 010, akustilise kitarri keeli suuruses 011, akustilise kitarri keeli suuruses 012, kapot ja bassikitarri keeli. Pakkumise vautšerite hulk on limiteeritud, kokku on võimalik soetada kuni 325 vautšerit.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles