Kihlis selguvad motokrossi EMi finalistid

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kihli motokrossirada
Kihli motokrossirada Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Nädalavahetusel sõidetakse Türil lähistel Kihli krossirajal tänavuste motokrossi Euroopa meistrivõistluste Kirde-Euroopa tsooni viimane etapp klassidele 65cc ja 85cc.


Mõlema klassi kümme kiiremat tagavad endale pääsu augustis sõidetavasse Euroopa meistrivõistluste finaali, mis toimub Inglismaal. Enne viimast etappi on Eesti krossipoisid mõlemas klassis esikümnes esindatud ja paljudel lootus kodusel rajal koht esikümnes veel kindlustada. Teiste seas peaks klassis 65cc koduvõistlustel startima ka Türi AMK enda sõitja Meico Vettik.

Lisaks Euroopa meistrivõistlustele on Türi võistlus Tridens Eesti meistrivõistluste etapiks klassidele Hartwall Jaffa 50 cc, Quad 200 ja Quad 100. Klassile Quad 50 on see Eesti karikavõistluste etapiks, klassile 50cc juunior aga Türi karika võistluseks.
Laupäeval peetakse vabatreeningud ja kvalifikatsioonid ning quad’ide võistlussõidud, pühapäeval aga Euroopa meistrivõistluste stardid ja EMV ning EKV soolode stardid. Pühapäeval algab võistluspäev kell 11.40.
Lisainfo. (JT)
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles