Grit Šadeiko alustas võistlust isikliku rekordiga

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii nagu aasta varem, sattusid kergejõustikuõed Grete (vasakul) ja Grit Šadeiko täiskasvanute Eesti meistrivõistlustel omavahel mõõtu võtma ka tänavu. 60 meetri tõkkejooksus võidutses Grit, Grete oli teine.
Nii nagu aasta varem, sattusid kergejõustikuõed Grete (vasakul) ja Grit Šadeiko täiskasvanute Eesti meistrivõistlustel omavahel mõõtu võtma ka tänavu. 60 meetri tõkkejooksus võidutses Grit, Grete oli teine. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Helsingis toimuval kergejõustikul EMil täna võistlust alustanud Grit Šadeiko jaoks algas võistluspäev üliedukalt - seitsmevõistluse avaalal,100 meetri tõkkejooksus tegi Šadeiko kohe uue isikliku rekordi 13,36, mis andis talle 1071 punkti.

Avaala järel on Šadeiko teisel kohal, temast kiiremini läbis tõkkejooksu vaid Prantsusmaa esindaja Ida Antoinette Nana Djimou. Lätlannad Grabuste ja Ikauniece on vastavalt neljas ja kuues.

Video jooksust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles