Paides jäi laps lifti kinni

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Birgit Itse

Eile pärastlõunal jäi Paide Kaubakeskuses laps lifti kinni. Häirekeskus sai teate Paide linnas Keskväljakul asuvas hoones lifti kinni jäänud lapsest kel 16.31.

Paide restorani klienditeenindaja Annely Nurk ütles, et umbes 12-aastane poiss oli eelnevalt käinud suvekohvikus einestamas. «Poiss otsustas alla sõita liftiga, vanemad hakkasid trepist minema.» Tema sõnul jäi lift seisma kolmanda ja neljanda korruse vahel. «Siis ma kutsusin päästjad välja ja nad tegid liftiukse lahti,» märkis Nurk. Ta kiitis nii poissi kui ka lapse vanemaid, kes jäid juhtumi vältel väga rahulikuks. «Poiss oli väga tubli, ütles ise sealt seest rikete numbri ja andis oma seisukorra kohta liftist infot,» tunnustas Annely Nurk.

Järva Tarbijate Ühistu tehnotalituse juht Endel Polli kinnitusel on lifti hooldajaga ühendust võetud ja praegu tegeldakse rikke põhjuste selgitamisega. «Esialgu pole selge, kas lifti kahe korruse vahel seisma jäämise põhjustas tehniline rike või reisija vale käiutmine liftis,» nentis Polli.

Lifti remontinud töömehe esialgsel hinnangul põhjustas rikke see, et sõidu ajal toetati vastu lifti ust. Miks konstruktsioon järele andis, ei osanud ta öelda.

Endel Polli kinnitusel pole varem pole liftiga probleeme olnud, viimane korraline hooldus toimus 8. juunil.

Polli avaldas lootust, et taas saab liftiga sõita juba homme.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles