Uus katlamaja vähendab Koerus küttearveid

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koeru katlamaja ja soojatrassi ehitustööd käivad täie hooga. Vanarauda saadetavatelt torudelt eemaldab soojustust AS Koeru Kommunaali töömees Lembit Veilberg.
Koeru katlamaja ja soojatrassi ehitustööd käivad täie hooga. Vanarauda saadetavatelt torudelt eemaldab soojustust AS Koeru Kommunaali töömees Lembit Veilberg. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Koeru vee- ja kanalisatsioonitrasside paigaldamine polnud veel lõpulegi jõudnud, kui algas soojatrasside ja uue, hakkepuidul toimiva katlamaja ehitus. 


Kui eelmisel aastal pidi Koerus kolmetoalise korteri omanik maksma kuus sooja eest keskmiselt 150 eurot, siis tuleval talvel peaks see summa olema kuni viiendiku võrra väiksem. Praegu tuleb  koerulastel toasooja megavatttunni eest maksta 79 eurot ja 59 senti.

AS Koeru Kommunaal arendusjuht Enn Sakkis ei osanud veel täpselt öelda, kui palju sügiseks valmiva hakkepuidul töötava katlamaja kasutuselevõtt arveid vähendab. «Hakkepuidu hange alles kestab, ja hind, mis Konkurentsiametile esitada, selgub selle lõppedes,» ütles ta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles