Rulluisusari kasvatab jõudu

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljast etapist koosneva kohaliku rulluisusarja teisest osavõistlusest võttis osa rekordiline arv osalejaid. Eriti andsid tooni teistest maakondadest tulnud külalised, näiteks meeste põhiklassis võttis võidu Eesti rulluisuparemikku kuuluv Kert Keskpaik (nr 206).
Neljast etapist koosneva kohaliku rulluisusarja teisest osavõistlusest võttis osa rekordiline arv osalejaid. Eriti andsid tooni teistest maakondadest tulnud külalised, näiteks meeste põhiklassis võttis võidu Eesti rulluisuparemikku kuuluv Kert Keskpaik (nr 206). Foto: Andrus Kopliste / Järva Teataja

Osavõistlustega poole peale jõudnud rulluisusari «Türi rull 2012» on jõudsalt tuntust kogunud ja möödunud kolmapäeval sarja teisel etapil oli osalejaid rekordiliselt palju.

Arvukad välisvõistlejad kohalikele sõnaõigust ei andnud ja võtsid võidud kõigis 11 võistlusklassis. Valdavalt andsid tooni Adavere (noored) ja Tallinna (enamikus mehed) sõitjad. Nii meeste kui ka naiste põhi-klassis võidutsesid sel korral näiteks pealinlased, vastavalt Kert Keskpaik ja Diana Kaareste. Ka sarja kahe etapi kokkuvõttes järvakaid esikohtadel ei asu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles