Paide politseijaoskond saab uue juhi

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üllar Kütt
Üllar Kütt Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Alates 16. juulist juhib Paide politseijaoskonda Üllar Kütt. Vajadus uue juhi järgi tekkis kui senine politseijaoskonna juht Tõnu Kivis asus tööle Pärnusse. Paide politseijaoskonna juhi ametikohale kandideeris neli inimest ja valituks sai patrullteenistuse vanem Üllar Kütt.


Lääne prefektuuri korrakaitsebüroo juht Kalvi Almosen selgitab valikut: «Üllar on pikaajalise korrakaitselise töökogemusega politseinik. Ta omab head ülevaadet politseiliste tegevuste korralduse ja koostöö osas Järva maakonnas. Üllari aktiivsus ennetustegevuses ja koostöö erinevate partneritega on muljetavaldav, tema haare ei piirdu ainult Järva maakonnaga. Usun, et Järvamaal on head eeldused loomaks uus hästi toimiv meeskond, kes suudab pakkuda suurepärast turvalisust kõigis politseivaldkondades.»

Üllar Kütt alustas oma karjääri 1994. aastal, kui temast sai Politseiameti liikluspolitseibüroo Järva rühma politseinooreminspektor. Töötades järjepidevalt Järvamaal korrakaitse valdkonnas oli tema viimaseks ametikohaks Lääne prefektuuri korrakaitsebüroo Paide politseijaoskonna patrullteenistuse vanem. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles