Automatkajad murdsid välja Venemaa äärele

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiki Lipandi juunikuu esimene pool möödus Tallinn–Magadan–Tallinn reisiks ettevalmistusi tehes. Pilt on tehtud Paides päev enne pika reisi algust.
Heiki Lipandi juunikuu esimene pool möödus Tallinn–Magadan–Tallinn reisiks ettevalmistusi tehes. Pilt on tehtud Paides päev enne pika reisi algust. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Juunis alustas kümneliikmeline matkahuviliste seltskond Tallinnast ligi 11000 km teekonda Venemaa idaserva, Ohoota mere kaldal asetsevasse Magadani linna. Napilt 24 päeva hiljem on matkaseltskond jõudnud reisi sihtpunkti.


Reisile mindi kolme Toyota automarki kandva masinaga ning ühe ekipaaži moodustasid sõpradest järvakad: Heiki Lipand, Heiki Simson ja Vahur Aunpuu. Automatk on kavandatud ligi 50 päevaseks (tagasijõudmine on planeeritud 10. augustiks) ning teekonna Tallinnast suuremate või väiksemate ümberpõikamistega Magadani ja tagasi pikkuseks on arvestatud ligi 27000 km.

Pilte ja reisimuljeid vaata siit! (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles